Volledig scherm
© anp

Supporters Feyenoord stranden op Schiphol

Ook de supporters van Feyenoord hebben veel last van de storing bij de luchtverkeersleiding van Schiphol. Twee vluchten naar Manchester van vanmiddag zijn geannuleerd, van Flybe en van KLM.

De Supporter Liaison Officers Feyenoord op twitter roepen de gestrande fans op contact te zoeken. Andere fans die wel in Manchester zijn, maar geen ticket hebben vragen direct of er mogelijk nog kaartjes vrijkomen. ,,Nee, we hopen dat iedereen er in slaagt hier op tijd te geraken’’, is de reactie.

Van Flybe en KLM zijn er nog vluchten vandaag, maar die van KLM vertrekt pas later op de avond. Groot zijn dan ook de zorgen van sommige fans: ,,Mijn pa en broertje staan vast op Schiphol door een gecancelde vlucht. Vervangende vlucht gaat morgenochtend pas, wat nu?’’ is een van de vragen.

Een andere zorg is dat supporters hun kaart moeten omruilen in Manchester, maar dat dit punt al eerder sluit. Het plan is dat om 17.15 uur Engelse tijd, dus om 18.15 uur in Nederland, een mars vertrekt vanaf Shambles Square. Hier is het al de hele dag feest, net als gisteren en verleden jaar.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam