Supportersverenigingen roepen de trouwe aanhang op om hun club te steunen door geen geld terug te vragen en een nieuwe seizoenkaart aan te schaffen.
Volledig scherm
PREMIUM
Supportersverenigingen roepen de trouwe aanhang op om hun club te steunen door geen geld terug te vragen en een nieuwe seizoenkaart aan te schaffen. © ANP

Supportersverenigingen: Vraag geen compensatie en koop nieuwe seizoenkaart

pollSupportersclubs van Feyenoord, Sparta en Excelsior doen een dringend beroep op de fans met een seizoenkaart en ongebruikte losse kaartjes om af te zien van compensatie voor de gemiste wedstrijden van de afgelopen competitie. 

Daarnaast hopen ze dat de trouwe achterban ook voor volgend een seizoenkaart aanschaft, ondanks dat nog onzeker is of en wanneer supporters weer de stadions in kunnen. 

 1. Ongelooflijk: 1,9 miljoen voor medicijn zieke Jayme (1) is binnen! ‘We zijn zo dankbaar’
  Update/video

  Ongeloof­lijk: 1,9 miljoen voor medicijn zieke Jayme (1) is binnen! ‘We zijn zo dankbaar’

  De benodigde 1,9 miljoen om de zieke Jayme van Pelt (1) te helpen, is sinds vanochtend binnen. Het jochie lijdt aan de dodelijke spierziekte SMA type 1, waarbij zijn spieren langzaam uitvallen. Met het geld voor het duurste medicijn ter wereld kan Jayme eindelijk worden behandeld. Dit moet voorkomen dat hij overlijdt. ,,We zijn zo dankbaar‘’, juichen oma Ellen van Pelt en de andere leden van Team Jayme.
 2. Jazzgrootheid Benjamin Herman is dolgelukkig in Rotterdam: ‘Het is hier één grote smeltkroes’
  PREMIUM

  Jazzgroot­heid Benjamin Herman is dolgeluk­kig in Rotterdam: ‘Het is hier één grote smeltkroes’

  Hij zou op vakantie naar Azië zijn geweest, hij zou op tournee zijn gegaan, hij zou zelfs aan de opnames van een nieuw album zijn begonnen. Geen artiest met zo’n volle agenda als hij. Maar ook stersaxofonist Benjamin Herman kwam van het ene op het andere moment thuis te zitten. Op de Rotterdamse Bergweg vond hij zo wat rust. Opeens besefte hij: ,,Eigenlijk had ik het jarenlang altijd nét iets te druk gehad.’’

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam