Volledig scherm
De tatoeëerders van Ink Master: Meesters van de Lage Landen zijn aankomende zondag op het Eendrachtsplein te vinden. © Ink Master

Tattoo laten zetten? Grijp je kans met tattoo-estafette op Eendrachtsplein

Altijd al een tattoo willen laten zetten? Deze zondag kan het. Op het Eendrachtsplein in Rotterdam wordt een twaalf uur durende tattoo-estafette voor de stichting Movement On The Ground gehouden. Presentator Dennis Weening opent hier een pop-up tattooshop met tatoeëerders van het Spike-programma Ink Master: Meesters van de Lage Landen.

De voormalig presentator van Expeditie Robinson geeft om 10.00 uur het startsein voor de estafette. Bezoekers kunnen vrij langskomen bij de tattooshop en mogen daarna zelf bepalen welk bedrag ze voor de tattoo betalen.

Met de slogan Get inked, get involved gaan zij aan de slag om geld in te zamelen voor Movement On The Ground, de stichting die in 2015 mede door Johnny de Mol werd opgericht. Deze stichting zet zich in voor mensen op de vlucht aan de randen van Europa. 

Naast Dennis Weening zijn verschillende influencers en BN’ers van de partij om de deelnemers aan te moedigen en zich voor een donatie te laten tatoeëren door de tattoo artists van het programma. Weening ontkomt zelf ook niet aan de naald: hij laat op het Eendrachtsplein een tattoo zetten door Ink Master-jurylid Vinnie Stones.

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken. Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam

Poll

Denk jij dat het nieuwe stadion van Feyenoord er nog komt?

Denk jij dat het nieuwe stadion van Feyenoord er nog komt?

  • Tuurlijk, jaartje vertraging is geen probleem (18%)
  • Nou ben ik toch wel gaan twijfelen (11%)
  • Nee, ze trekken aan een dood paard (71%)
1063 stemmen