Volledig scherm
De Tinnen Ananas Award voor de meest gastvrije onderneming van Rotterdam. © Platform Gastvrij Rotterdam

Tinnen Ananas voor meest gastvrije Rotterdammer

Dit jaar wordt voor het eerst in Rotterdam de Tinnen Ananas uitgereikt. Er is een prijs voor de meest gastvrije onderneming en voor de meest gastvrije Rotterdammer.

Nomineren kan tot en met 29 oktober via deze website. Daarna volgt een stemronde. Een vakjury maakt een keuze uit de top 20. Op 21 november, tijdens het Binnenstad Symposium, worden de winnaars in beide categorieën bekendgemaakt. De meest gastvrije onderneming gaat er met de Tinnen Ananas Award vandoor en de meest gastvrije Rotterdammer krijgt de 'Tinnen Annie' als speldje.

Symbool

Waarom een tinnen ananas? De ananas is een eeuwenoud symbool voor gastvrijheid en 'tin is ruig en nét even anders, dat past bij Rotterdam', aldus de organisatoren.

De gastvrijheidsprijs van Rotterdam is een initiatief van Platform Gastvrij Rotterdam. Dit samenwerkingsverband bestaat uit Cruise Port Rotterdam, Rotterdam The Hague Airport, Rotterdam Partners, gemeente Rotterdam, Urban Department Store Rotterdam, Club 25, St-job, RET, Horeca Rotterdam, Stichting Evenementen Rotterdam, VNO-NCW regio Rotterdam en Management Partnership International.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam