Triatlete Rachel Klamer (links) in actie tijdens de WK Triathlon van 2017 in Rotterdam. Volgende maand is ze er weer bij in de Maasstad bij de Super League Triathlon in Zwemcentrum Rotterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
Triatlete Rachel Klamer (links) in actie tijdens de WK Triathlon van 2017 in Rotterdam. Volgende maand is ze er weer bij in de Maasstad bij de Super League Triathlon in Zwemcentrum Rotterdam. © ANP

Toch nog een beetje ‘sportzomer’ in Rotterdam: ‘Tour de France op ss Rotterdam’

Het ene na het andere sportevenement is vanwege corona uit de agenda geschrapt, ook in Rotterdam. Toch ziet Rotterdam Topsport licht aan het einde van de tunnel. Wordt het dit jaar toch nog ‘n beetje sportzomer, met triathlon, wielrennen en volop gamen.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam