Politieagenten arresteerden de verdachte gisteren. De zakken om zijn handen zijn vermoedelijk om sporen veilig te stellen.
Volledig scherm
Politieagenten arresteerden de verdachte gisteren. De zakken om zijn handen zijn vermoedelijk om sporen veilig te stellen. © ANP

Ton (43) stak collega dood in tapijtwinkel na verlies baan

UpdateDe man die woensdag in een tapijtwinkel in winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam een 47-jarige vrouw uit Schiedam doodstak, werkte zelf in de winkel. Omdat het slachtoffer hem valselijk zou hebben beschuldigd van seksuele intimidatie, verloor de man zijn baan en was hij uit op wraak. Bekenden van het slachtoffer beweren echter dat de dader de vrouw al een lange tijd lastig viel. De vrouw werd volgens hen al ruim een jaar door hem gestalkt.

  1. Dit zijn de uitslagen, doelpuntenmakers én wedstrijdverslagen van het amateurvoetbal
    PREMIUM
    Voetbal totaal

    Dit zijn de uitslagen, doelpunten­ma­kers én wedstrijd­ver­sla­gen van het amateur­voet­bal

    Neptunus-Schiebroek veroverde zaterdag knap een punt bij Kloetinge, maar de wedstrijd in Zeeland kende een tumultueus slot. De wedstrijd van Brielle kende ook een krankzinnig slot: een 3-0 voorsprong bleektegen SHO nog niet genoeg voor een overwinning. CION won ook niet en dat trok trainer Ricky van den Bergh zichzelf aan. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvoetbalvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam