. Passanten en fans verdringen zich bij gemaskerde bewakers om een potje ‘Red Light, Green Light’ te mogen spelen tegen de wereldberoemde pop uit de Squid Game.
Volledig scherm
. Passanten en fans verdringen zich bij gemaskerde bewakers om een potje ‘Red Light, Green Light’ te mogen spelen tegen de wereldberoemde pop uit de Squid Game. © AD

Totale gekte in centrum Rotterdam: iedereen wil meedoen aan Squid Game

De hype rond Squid Game heeft ook Rotterdam bereikt. Honderden liefhebbers zijn zondagmiddag naar het Eendrachtsplein gekomen om mee te kunnen doen aan een spelevenement uit de Zuid-Koreaanse hitserie. Passanten en fans verdringen zich bij gemaskerde bewakers om een potje ‘Red Light, Green Light’ te mogen spelen tegen de wereldberoemde pop uit de serie. Het spel is georganiseerd door Netflix.

  1. Excelsior Maassluis door topsportstatus plotseling uitzondering: ‘Eindelijk erkenning’
    PREMIUM

    Excelsior Maassluis door topsport­sta­tus plotseling uitzonde­ring: ‘Eindelijk erkenning’

    Hij hoopte op vrijstelling en tot zijn verrassing kreeg trainer Dogan Corneille dat ook. Zijn Excelsior Maassluis mag, net als de zeven andere amateurvoetbalclubs die nog actief zijn in het toernooi om de KNVB Beker, de komende twee weken gewoon ’s avonds blijven trainen. De spelers van de tweededivisionist uit Maassluis worden bestempeld als topsporters en die vallen buiten de nieuwe coronabeperkingen.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam