Volledig scherm
© PR

'Trampolinehal Rotterdam grootste van Europa'

Rotterdam heeft er een sportieve indoor-attractie bij. Langs rijksweg A20 in Prins Alexander is deze week een megahal voor trampolinespringers en freerunners geopend. ,,Het is de grootste trampolinehal van Europa'', zegt Menno Lindeman, eigenaar van FreeStyle Motion in Rotterdam. Het complex aan de Nikkelstraat, achter de brandweerkazerne, is 2.500 vierkante meter groot.

Volledig scherm
© PR

Wie een uur wil springen, is 10 euro kwijt. ,,Een tien ritten kaart kost 75 euro. Voor  vijf ritten moet 42 euro worden neergeteld'', legt de eigenaar uit. Lindeman, die de zaak runt samen met zijn tweelingbroer Edger, is trots op de hal die vol staat met trampolines. Ook is een free run parcours uitgezet, die is voorzien van een verende vloer. Er zijn ook plannen voor disco-avonden.

Grote plannen
,,We zijn nu nog de grootste van Europa, maar dat gaat de komende tijd veranderen vrees ik. Ook in Duitsland zijn grote plannen op dit gebied'', aldus Lindeman. In Nederland zijn er vergelijkbare hallen in onder meer Nieuwegein en Heerhugowaard. FreeStyle Motion aan de Nikkelstraat in Rotterdam Prins Alexander is van maandag tot zaterdag geopend van 13.00 tot 21.00 uur, op zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam