Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Twee zwaargewonden na fikse ruzie bij café in Rotterdam-Zuid

Er zijn vannacht om iets voor 4 uur twee zwaargewonden gevallen bij een flinke ruzie bij een café aan de Dordtselaan in Rotterdam-Zuid. Een van gewonden is gestoken in zijn gezicht. Ook is er geslagen met een glazen fles.

De ruzie begon in een café aan de Dordtselaan, maar ging buiten verder. De mannen vochten met elkaar en twee betrokkenen raakten hierbij zwaargewond. Deze zijn beide naar het ziekenhuis vervoerd. Een slachtoffer is inmiddels buiten levensgevaar, de ander is nog ernstig gewond. Hoe het met hen gaat, is volgens de politiewoordvoerster duidelijk.

De politie laat weten dat 3 verdachten van 27, 32 en 44 jaar oud zijn aangehouden. De melder had ook nog een vuurwapen gezien, maar deze werd niet aangetroffen.

  1. Marktkooplui vrezen songfestivaldorp: ‘We staan weer met de rug tegen de muur’
    PREMIUM

    Marktkoop­lui vrezen songfesti­val­dorp: ‘We staan weer met de rug tegen de muur’

    De marktkooplieden van de weekmarkt op de Binnenrotte maken zich grote zorgen over de komst van een Eurovision Village. Vertegenwoordigers van de ondernemers werden vandaag bijgepraat door de directie van de Rotterdamse songfestivalorganisatie. ,,Daar hoorden we dat we geen drie, maar vijf marktdagen zullen missen’’, zegt secretaris Laurenz van der Burg van de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH).

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam