Luciano Benfatto (rechts) van trattoria La Borsa zit nu bijna 3,5 jaar rond in de bouwwerkzaamheden. De 62-jarige ondernemer is er helemaal klaar mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Luciano Benfatto (rechts) van trattoria La Borsa zit nu bijna 3,5 jaar rond in de bouwwerkzaamheden. De 62-jarige ondernemer is er helemaal klaar mee. © Frank de Roo

Uitbater La Borsa gek van drie jaar bouwen en breken om zijn trattoria

,,Het is een continu hartinfarct.’’ Luciano Benfatto van trattoria La Borsa op de hoek van de Coolsingel en de Van Oldenbarneveltplaats wil na 26 jaar de handdoek in de ring gooien. Het opbreken van het tramspoor pal voor zijn deur is de fameuze druppel. De gemeente erkent dat niet alles optimaal is uitgevoerd.

 1. Buis door het midden van het land moet Warmtebedrijf Rotterdam na jaren uit de penarie helpen

  Buis door het midden van het land moet Warmtebe­drijf Rotterdam na jaren uit de penarie helpen

  Rotterdam lijkt nu toch met het geplaagde Warmtebedrijf te kiezen voor een leiding door het midden van Zuid-Holland naar Leiden om daar woningen te verwarmen. Het college stelt de gemeenteraad voor de stekker te trekken uit het plan voor een oostelijke buis richting Leiden. Die is volgens het college niet langer haalbaar en betaalbaar. Maar er zitten nog wel een hoop haken en ogen aan het voorstel.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

 1. Pijnlijk verlies Feyenoord: 'Gevoel dat je genaaid wordt'
  Play

  Pijnlijk verlies Feyenoord: 'Gevoel dat je genaaid wordt'

 2. Man zit urenlang in boom uit protest tegen kap in Rotterdam-Noord
  Play

  Man zit urenlang in boom uit protest tegen kap in Rotterdam-Noord

Rotterdam