Uniport over personeel dat verplicht in de kantine moet hangen: ‘Eigen schuld’

VideoHet is hun eigen schuld dat de medewerkers van containeroverslagbedrijf Uniport niets te doen hebben, vindt de directie. Het bedrijf in de Rotterdamse haven wil ze daarom geen vrijaf geven.

Het personeel slijt de dagen dartend en pingpongend in de kantine, omdat het bedrijf geen werk meer heeft. Dinsdag diende de rechtszaak tussen Uniport en de medewerkers, omdat die vinden dat hun baas ze niet kan verplichten te komen terwijl er niks te doen is. De zaak is uitzonderlijk. Niet eerder sleepte personeel de baas voor de rechter vanwege gebrek aan werk.

  1. Rotterdam, laat je zien aan de AD-drone!

    Rotterdam, laat je zien aan de AD-drone!

    Hartjes en lieve teksten van stoepkrijt, vlaggen, compleet oranje straten, dikke duimen omhoog en enthousiast gezwaai. Nederland blijft thuis, maar steekt iedereen die moet werken of binnen blijven vanaf de stoep een hart onder de riem. Daar worden we blij van en dat willen we als AD graag met iedereen delen. Dinsdag vliegt er daarom een speciale AD-drone van onze actie #NLBlijftThuis boven Rotterdam om al die opbeurende ‘straatkunst’ van bovenaf te filmen. Wil je in beeld, meld je dan nu aan.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam