Alles voor Elkaar Officiële trailer

Alles voor Elkaar - 12 oktober in de bioscoop Vier hartsvriendinnen worden op de 30ste verjaardag van één van hen geconfronteerd met een filmpje uit hun middelbare schooltijd. Pijnlijk is de realisatie dat ze hun verwachtingen van toen niet echt hebben waar gemaakt.

Vanaf deze week volop Rotterdam in de bioscoop

VideoDe Erasmusbrug, de Biergarten, de skyline en de Willemsbrug. Deze Rotterdamse iconen komen allemaal voorbij in de nieuwe bioscoopfilm 'Alles voor Elkaar' die in Rotterdam werd opgenomen. De film draait vanaf donderdag in de bioscoop. Ook de komedie 'Weg van Jou' is vanaf dan op het witte doek te zien. Ook deze film is deels in Rotterdam geschoten en toont prachtige plaatjes van de Maasstad. 

In de bioscoopfilm 'Alles voor Elkaar' komen vier Rotterdamse hartsvriendinnen (gespeeld door Maryam Hassouni, Yootha Wong-Loi-Sing, Esmée van Kampen en Sarah Chronis) er op de 30ste verjaardag van één van hen achter dat ze de verwachtingen van toen ze 18 jaar oud waren niet hebben waargemaakt. In een enigszins dronken bui besluiten ze daar verandering in te brengen en elkaar te helpen om hun tienerdromen alsnog waar te maken.

En dat doen de meiden in de stad Rotterdam, de woonplaats van de vier dames. Zo zien we onder meer hoe er wordt gedatet in de Biergarten. Niet alleen het decor is Rotterdams, ook de regisseur. De film is geregisseerd door de Rotterdamse filmmaker Danny Stolker die hiermee zijn debuut maakt in de Nederlandse bioscopen.

Rotterdam is populair in filmland, want ook de film 'Weg van Jou' werd in de havenstad geschoten. Ook in de nieuwste film van K3 'Love Cruise' heeft Rotterdam de hoofdrol. Deze film werd gedraaid op het ss Rotterdam. Wie deze bioscoopfilm wil zien, moet nog even wachten, want die draait pas vanaf 13 december in de bioscoop.

Volledig scherm
De datescène in de Biergarten. © Still uit de film

In samenwerking met indebuurt Rotterdam