Vanuit zijn verscholen werkplaats repareert Cees Quist tassen van Beatrix en Balkenende

Cees Quist (64) maakte tassen van dierenhuiden die prins Bernhard meenam uit Afrika, toog naar Paleis Noordeinde toen koningin Beatrix haar koffer niet open kreeg en repareert nog altijd de werktas van Jan Peter Balkenende. En dat alles vanuit een verscholen woning in Capelle aan den IJssel.

 1. Slooppartij op terras van horecazaak, uitbater Renaldo geeft jaar lang gratis patat weg voor gouden tip

  Slooppar­tij op terras van horecazaak, uitbater Renaldo geeft jaar lang gratis patat weg voor gouden tip

  Normaal wordt er een geldbedrag uitgeloofd voor degene die komt met de gouden tip, maar uitbater Renaldo de Vries (32) van Verhage Fastfood in Nieuwerkerk aan den IJssel gooit het over een andere boeg: een jaar lang gratis patat. En wel voor de persoon die deze horecaondernemer in contact kan brengen met de ouders van jongeren die tot tweemaal toe de boel voor zijn zaak hebben vernield. ,,Dit kun je er echt niet bij hebben.”
 2. Broer Cláudio geeft 27 jaar na verdwijning Jaïr niet op: ‘Er is iemand die iets weet, die zoek ik’
  PREMIUM
  met video

  Broer Cláudio geeft 27 jaar na verdwij­ning Jaïr niet op: ‘Er is iemand die iets weet, die zoek ik’

  Nog een ultieme poging wordt maandagmorgen gedaan om Jaïr Soares te vinden. Duizenden inwoners van Monster krijgen een flyer in de bus met de details over de dag dat het 7-jarige jongetje uit Rotterdam plots van het strand verdween. Ook na 27 jaar geeft zijn broer Cláudio niet op. ,,Wat ik zeker weet is dat er minimaal een persoon is die iets weet. En die zoek ik.”

In samenwerking met indebuurt Rotterdam