PvdA-raadslid Dennis Tak (links) is door Marcan Vastgoed persoonlijk gedagvaard na een tweet waarin Tak deze Rotterdamse verhuurder 'de grootste boevenclub van @rotterdam' noemt. Het kort geding werd in verband met de coronacrisis niet op de rechtbank gehouden maar met een 'inbelsessie' tussen de advocaten en de voorzieningenrechter.
Volledig scherm
PvdA-raadslid Dennis Tak (links) is door Marcan Vastgoed persoonlijk gedagvaard na een tweet waarin Tak deze Rotterdamse verhuurder 'de grootste boevenclub van @rotterdam' noemt. Het kort geding werd in verband met de coronacrisis niet op de rechtbank gehouden maar met een 'inbelsessie' tussen de advocaten en de voorzieningenrechter. © AD

Vastgoedbedrijf eist dat Rotterdams PvdA-raadslid omschrijving ‘boevenclub’ van Twitter haalt

Naar Marcan Vastgoed verwijzen als ‘de grootste boevenclub van Rotterdam’ in een tweet en ook op Facebook van leer trekken tegen Marcan. Dat deed het Rotterdamse raadslid Dennis Tak onlangs en dat pikt het vastgoedbedrijf niet. Mr. Michel Visser van Marcan spande een kort geding aan tegen de PvdA’er. Vandaag was de zitting over deze ‘valselijke beschuldiging’.

  1. Frustraties bij ondernemers over ‘hufterige coronabrief’ van Rotterdamse vastgoedfirma
    PREMIUM

    Frustra­ties bij onderne­mers over ‘hufterige corona­brief’ van Rotterdam­se vastgoed­fir­ma

    Onrust in het Maagd van Holland (MaHo) Kwartier – het gebied rond de Pannekoekstraat en Nieuwemarkt – nadat huurders van het Rotterdamse Marcan Vastgoed een brief hadden ontvangen over de huurbetalingsverplichtingen. Waar de advocaat van Marcan spreekt van ‘nette informatievoorziening’ is de timing en toon van de brief bij een aantal ondernemers volledig in het verkeerde keelgat geschoten.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam