Vechtpartij in chique straat mondt uit in schietpartij

videoEen vechtpartij aan de chique Waldeck Pyrmontlaan in Rotterdam-Kralingen is vanavond uitgemond in een schietpartij. De politie hield in verband met de zaak, waarbij een man gewond raakte, drie verdachten aan. Het was de tweede schietpartij deze avond.

Bij de politie kwam om 21.30 uur een melding binnen dat op straat een groep mannen met elkaar slaags was geraakt. De politie rukte met veel eenheden uit en kreeg assistentie van een helikopter, waardoor snel duidelijk was wie de vechtersbazen waren. Een van de aangehouden verdachten moest in het ziekenhuis worden behandeld vanwege een schotwond in zijn been.

In verband met de zaak is ook een auto in beslag genomen. De auto is vermoedelijk van één van de verdachten. Eerder vanavond moest de politie ook al ingrijpen op Rotterdam-Zuid, waar een man door een bekende van hem werd beschoten. 

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

Volledig scherm
Na de melding over de schietpartij rukte de politie massaal uit. © Media TV
  1. Nettie de Wekker werd door de buurvrouw neergestoken: ‘En dan laten ze haar hier weer wonen alsof er niets is gebeurd’
    PREMIUM

    Nettie de Wekker werd door de buurvrouw neergesto­ken: ‘En dan laten ze haar hier weer wonen alsof er niets is gebeurd’

    Nettie de Wekker (72) werd eind vorige maand tijdens een barbecue in een seniorencomplex tijdens een woordenwisseling neergestoken door een buurvrouw (67). De Rotterdamse deed aangifte van een poging tot doodslag dan wel moord. Tot haar schrik werd de buurvrouw enkele dagen later al vrijgelaten en trok ze weer in haar woning. ,,Ik had wel dood kunnen zijn. En dan laten ze haar hier weer wonen alsof er niets is gebeurd. Het is te gek voor woorden.’’

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Poll

De gemeente hoopt dat Rotterdammers een steentje bijdragen aan het Songfestival. Betaalt u mee?

De gemeente hoopt dat Rotterdammers een steentje bijdragen aan het Songfestival. Betaalt u mee?

  • Natuurlijk! De hele stad heeft er tenslotte plezier van. (22%)
  • Nee, geen denken aan! Laat de gemeente de volle mep maar betalen. (78%)
7552 stemmen