Volledig scherm
Bierviltjes vertellen over de actie voor het Familiehuis. © Familiehuis Daniel den Hoed

‘Verantwoord’ proosten met bubbels voor het goede doel

Proosten met een fijn glaasje bubbels en tegelijkertijd het Familiehuis van het Erasmus MC steunen. Het kan deze week bij verschillende horecagelegenheden in Rotterdam en Berkel en Rodenrijs. 

Drink je bubbels bij Muller & Co, Winebar Mendoza, Café Wilskracht, De Tuin of The Boathouse Kralingen, dan gaat het geld bij het afrekenen niet in de kassa, maar naar het Familiehuis Daniel den Hoed. De zaken doen zo mee aan de actie ‘Ik sta vierkant achter het Familiehuis’ waarmee met tal van acties geld wordt opgehaald voor de nieuwbouw van het Familiehuis tegenover het Erasmus MC. 

Het nieuwe onderkomen moet 2020 open gaan. In het huis logeren familieleden van kankerpatiënten zodat ze tijdens de behandeling dicht bij hun geliefden kunnen zijn. 

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

  1. Tientallen scholieren willen op vuist na afspraak via social media

    Tientallen scholieren willen op vuist na afspraak via social media

    Tientallen scholieren in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn betrokken geraakt bij een handgemeen. Een jongen van het Comenius College dreigde te worden afgetuigd door leerlingen van één of meerdere andere scholen, maar docenten konden voorkomen dat het slachtoffer serieuze klappen kreeg. Het Comenius College (mavo, havo en vwo) meldt dat er aangifte is gedaan. ,,We nemen deze zaak hoog op en gaan het onderzoeken’’, aldus een woordvoerder van de politie.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam