Samensteller Wim van Zon en verslaggever Lex Bezemer kijken naar een foto van (de nog springlevende en inmiddels 79-jarige) Bob Dylan. Een muzikale held van de verslaggever.
Volledig scherm
PREMIUM
Samensteller Wim van Zon en verslaggever Lex Bezemer kijken naar een foto van (de nog springlevende en inmiddels 79-jarige) Bob Dylan. Een muzikale held van de verslaggever. © Frank de Roo

Verborgen parel in Schiedam: neem een kijkje bij de fototentoonstelling over de legendarische Club van 27

Wat een weekendJimi Hendrix, Kurt Cobain en Amy Winehouse. Zomaar een greep uit de sterren die behoren tot de legendarische 27 Club – beroemde muzikanten die allemaal op 27-jarige leeftijd overleden. In Schiedam is er nu een fototentoonstelling over te zien bij de galerie van Music Inspired Art. Verslaggever én groot muziekliefhebber Lex Bezemer ging erheen.

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  1

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

 1. Dit stel is 60 jaar getrouwd en viert dat op een bijzondere manier
  Play

  Dit stel is 60 jaar getrouwd en viert dat op een bijzondere manier

 2. Yvonne knutselt vagina's van Ministeck met haar vader (en dit is waarom)
  Play

  Yvonne knutselt vagina's van Ministeck met haar vader (en dit is waarom)

Rotterdam