Het zwaargewonde slachtoffer werd na de aanslag op zijn leven naar het ziekenhuis gebracht en wordt nog altijd in coma gehouden.
Volledig scherm
Het zwaargewonde slachtoffer werd na de aanslag op zijn leven naar het ziekenhuis gebracht en wordt nog altijd in coma gehouden. © MediaTV

Verdachte (21) van moordpoging in Schiedam was nog maar net uit de gevangenis

De 21-jarige Vlaardinger Mert D. die wordt verdacht van een poging tot moord, afgelopen oktober in Schiedam, was toen nog maar net uit de gevangenis. Hem was in 2019 een jaar cel opgelegd voor drie gewelddadige afpersingen van leeftijdgenoten. Justitie ziet D. als de degene die op 10 oktober een 18-jarige jongen van dichtbij door zijn hoofd schoot.

  1. Dit zijn de uitslagen, doelpuntenmakers én wedstrijdverslagen van het amateurvoetbal
    PREMIUM
    Voetbal totaal

    Dit zijn de uitslagen, doelpunten­ma­kers én wedstrijd­ver­sla­gen van het amateur­voet­bal

    Neptunus-Schiebroek veroverde zaterdag knap een punt bij Kloetinge, maar de wedstrijd in Zeeland kende een tumultueus slot. De wedstrijd van Brielle kende ook een krankzinnig slot: een 3-0 voorsprong bleektegen SHO nog niet genoeg voor een overwinning. CION won ook niet en dat trok trainer Ricky van den Bergh zichzelf aan. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvoetbalvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam