Roy B., verdachte in de zaak Orlando Boldewijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Roy B., verdachte in de zaak Orlando Boldewijn. © Privéfoto

Verdachte Orlandozaak tart familie

De man die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Orlando Boldewijn (17) uit Rotterdam benadert opnieuw jongens voor seks tegen betaling. Orlando raakte februari dit jaar vermist na een date met de Hagenaar (27) en werd acht dagen later onder mysterieuze omstandigheden dood gevonden. De familie van Orlando is geschokt.

Een oom van Orlando heeft er eigenlijk geen woorden voor. Hij zegt dat de familie ontsteld is over het gedrag van verdachte Roy B.. ,,Het irriteert ons, maar daar zit hij kennelijk helemaal niet mee. Hij biedt gewoon weer geld om seksafspraakjes te maken.''

  1. Zelfs wetenschappers zijn onder de indruk van profielwerkstuk Lise Klapwijk (16)
    PREMIUM
    Twee minuten met

    Zelfs wetenschap­pers zijn onder de indruk van profiel­werk­stuk Lise Klapwijk (16)

    De 16-jarige Lise Klapwijk uit Nieuwerkerk aan den IJssel deed een bijzonder onderzoek voor haar profielwerkstuk. De examenleerlinge van GSR Rotterdam bedacht een spel waarbij kinderen op een leuke manier leren over onder andere plannen, organiseren en flexibiliteit. Dat onderzoek viel in de smaak bij de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschap (KNAW). Zij gaven Klapwijk de KNAW Onderwijsprijs voor het beste vwo-profielwerkstuk.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam