Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Verkeerschaos in regio Rotterdam

Het was vanochtend flink druk op de wegen rondom Rotterdam. Op de A20 stond het verkeer stil nadat hier een 33-jarige motorrijder was aangereden. Er waren ook vertragingen op de A15 van Rotterdam naar Gorinchem. Door een ongeluk  was ook hier een rijstrook afgesloten. De A16 lag ondertussen vol met platgereden mango's. 

Een motorrijder uit Raamsdonksveer raakte gewond bij een ongeluk op de A20 bij het knooppunt Terbregseplein. Door een technisch mankement viel zijn motor stil op de middelste rijstrook en werd hij door een automobilist aangereden. Hij is met verwondingen aan zijn been naar het ziekenhuis vervoerd. 

Door het ongeluk waren twee rijstroken van Hoek van Holland naar Gouda afgesloten. Dat was ter hoogte van de afslag Ommoord en Capelle. Ook vanaf de A16 kon het verkeer de A20 richting Gouda niet op. Rijkswaterstaat probeerde de weg zo snel mogelijk vrij te maken.

A15

Niet alleen daar stond file, maar ook op de A15 van Rotterdam naar Gorinchem stond het verkeer vast. Door een ongeluk ter hoogte van Sliedrecht was de linkerrijstrook tijdelijk dicht. 

Ook op de Botlekbrug op de A15 ging het vanochtend mis. Daar stond het verkeer stil nadat de slagbomen waren geraakt door een voertuig. De weg was tijdelijk in beide richtingen afgesloten. Ook het scheepvaartverkeer kon niet onder de brug door.

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam

Poll

Waar moet Rotterdam de verkoop van lachgas verbieden?

Waar moet Rotterdam de verkoop van lachgas verbieden?

  • In de hele stad (88%)
  • Alleen daar waar overlast is (4%)
  • Nergens (8%)
7719 stemmen