De Rotterdamse automobilist stapte voor het stoplicht uit om verhaal te halen bij de bumperklever. Toen een agente in burger ingreep, werd zij over haar voet gereden.
Volledig scherm
PREMIUM
De Rotterdamse automobilist stapte voor het stoplicht uit om verhaal te halen bij de bumperklever. Toen een agente in burger ingreep, werd zij over haar voet gereden. © Shutterstock

Verkeersruzie na bumperkleven voor het stoplicht uitgevochten: agente over voet gereden

Een agente is in haar vrije tijd slachtoffer geworden van een ernstige verkeersruzie tussen automobilisten in Capelle aan den IJssel. De vrouw greep in toen twee weggebruikers met elkaar op de vuist gingen, maar ze raakte zelf gewond op het moment dat ze Said S. (29) wilde aanhouden. De Rotterdammer verscheen dinsdag voor de rechtbank.

 1. Dit bedrijf helpt mee aan vormgeven van Rotterdam: ‘Wij hebben de stad mede haar smoel gegeven’
  PREMIUM

  Dit bedrijf helpt mee aan vormgeven van Rotterdam: ‘Wij hebben de stad mede haar smoel gegeven’

  Al een eeuw lang staat Spindler bekend als dé totaalinstallateur van Rotterdam. De stad die dit familiebedrijf achter de schermen mede heeft vormgegeven. Ze bouwden mee aan de Kuip, waren betrokken bij de wederopbouw en staan vaak vooraan als er wéér een nieuwe woontoren aan de skyline wordt toegevoegd. Van De Hoge Heren tot en met de Markthal en straks het nieuwe ‘oude’ postkantoor; allemaal dragen ze het stempel van Spindler.
 2. Jet (15) droomt niet alleen van zeilreis op de Caribbean: dit is hoe ze ervoor zorgt dat ze gáát
  PREMIUM

  Jet (15) droomt niet alleen van zeilreis op de Caribbean: dit is hoe ze ervoor zorgt dat ze gáát

  De 15-jarige Jet van Duijvenbode uit Maassluis maakt sushi en fietst half Maassluis door om dat te bezorgen. Ondertussen heeft ze dan ook al chocoladetaarten (caramelbars), cake en appeltaarten in de oven staan en geeft ze danslessen. Allemaal om zelf euro's te verdienen om haar grote droom waar te maken. Leren zeilen in de Caribische Zee, terwijl het schoolleven aan boord gewoon doorgaat. ‘Het lijkt me een heel gaaf avontuur. ‘

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam