Volledig scherm
Alleen maar Nee Nee-stickers. © ANP

Verplicht nee op brievenbus bij 'lakse' flat in Vlaardingen

Flatbewoners aan de Johannes Poststraat in Vlaardingen hebben verplicht een Nee Nee-sticker op hun bus gekregen. Een tik op de vingers van woningcorporatie Waterweg Wonen, omdat bewoners weigerden hun reclamefolders in de prullenbak te kieperen. 

Liever gooiden zij het papierwerk in een hoek náást de brievenbussen. Een doorn in het oog van de woningcorporatie, vertelt René van der Heijden. Hij benadrukt dat de actie niet uit de lucht komt vallen. ,,Maanden hebben we bewoners gevraagd de boel op te ruimen of zelf zo'n sticker te kopen. Dat hielp niet, waardoor een vervolgactie noodzakelijk was. Het is brandgevaarlijk.'' Het is de eerste 'beplakte' flat.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Waterweg en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

  1. 24 uur Wilhelminapier: Zo leuk en bruisend is dit voormalige desolate havengebied geworden
    PREMIUM
    video

    24 uur Wilhelmina­pier: Zo leuk en bruisend is dit voormalige desolate havenge­bied geworden

    Met zijn woud aan torens is de Wilhelminapier niet meer weg te denken uit de skyline van Rotterdam. In pakweg twee decennia kreeg de oude havenpier een nieuw leven als als eigentijdse wolkenkrabberwijk. Hoewel nog drie torens ontbreken, nadert het nieuwe stukje stad langzaam zijn voltooiing. Het wordt drukker en drukker op de pier, sterker nog: het bruist. Hoe leuk en levendig is het eigenlijk geworden in dat voormalige desolate havengebied? We verbleven er 24 uur om dat te ervaren.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam