De automobilist reed in zijn vlucht op een agent in.
Volledig scherm
De automobilist reed in zijn vlucht op een agent in. © AD

Vluchtende verdachten rijden op agent in, maar houden hun wagen niet onder controle

Een automobilist die niet door de politie gecontroleerd wilde worden is vanavond op een agent ingereden. Tijdens hun vlucht vloog de wagen met twee verdachten over de kop op de hoek van de Statenweg en de Bentincklaan in Rotterdam. 

De wagen belandde op zijn kop op de weg, waarna de verdachten uit de auto sprongen en het op een lopen zetten. De mannen werden niet veel later aangehouden. Waarom de politie het tweetal wilde controleren en waarom ze op de vlucht sloegen is niet duidelijk. 

De agent raakte niet gewond en doet geen aangifte. De verdachten worden vervolgd voor verschillende verkeersovertredingen.

  1. Uitslaande brand zorgt voor zware schade aan woning in Capelle aan den IJssel, vuur pas na uren blussen uit
    Update/video

    Uitslaande brand zorgt voor zware schade aan woning in Capelle aan den IJssel, vuur pas na uren blussen uit

    In een woning aan de ’s-Gravenweg in Capelle aan den IJssel is vanmiddag rond 15.00 uur een grote, uitslaande brand uitgebroken. De vlammen sloegen lange tijd uit het rieten dak van de woning. De brandweer probeerde met man en macht het vuur te blussen. Pas rond 20.30 uur werd het sein brand meester gegeven. Momenteel worden er nog laatste werkzaamheden door de brandweer uitgevoerd. De woning is zwaar beschadigd.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam