Volkstuinders als Pieter Boekee (foto) hoeven niet meer te vrezen dat ze hun volkstuin kwijtraken op het complex van Streven naar Verbetering aan de Roel Langerakweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Volkstuinders als Pieter Boekee (foto) hoeven niet meer te vrezen dat ze hun volkstuin kwijtraken op het complex van Streven naar Verbetering aan de Roel Langerakweg. © Joke Schot

Voetbalclub Steeds Hooger moet weg van Kanaalweg en hangt nog steeds opheffing boven het hoofd

Voetbalvereniging Steeds Hooger aan de Kanaalweg zit diep in de ellende. De Rotterdamse gemeenteraad beslist donderdagavond dat de voetballers definitief op zoek moeten naar een andere plek in de stad, omdat ze geen ruimte krijgen op het complex van volkstuinvereniging Streven naar Verbetering aan de Roel Langerakweg. Zelfs opheffing is een optie. 

  1. Voetbalclub Steeds Hooger boos over mogelijke opsplitsing: ‘We zijn speelbal in politiek spel’

    Voetbal­club Steeds Hooger boos over mogelijke opsplit­sing: ‘We zijn speelbal in politiek spel’

    Het voortbestaan van voetbalclub Steeds Hooger aan de Kanaalweg in Rotterdam staat ineens op het spel. Wethouder Sven de Langen heeft in een aangepast voorstel aan de gemeenteraad over de herinrichting van het gebied met volkstuinen, scouting, manege, stadscamping én de voetbalvereniging een nieuwe optie uit de hoge hoed getoverd: Steeds Hooger opheffen en de leden verdelen over andere clubs.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam