Oud-verzorger Gerard Meijer, journalist Jesper Langbroek en voormalig ‘TD’ Rob Baan bij de presentatie van het boek over de UEFA Cup-winst van Feyenoord in 2002.
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-verzorger Gerard Meijer, journalist Jesper Langbroek en voormalig ‘TD’ Rob Baan bij de presentatie van het boek over de UEFA Cup-winst van Feyenoord in 2002. © AD

Voormalig technisch directeur Rob Baan: Feyenoorder Ono had bij Real Madrid kunnen spelen

In het boek ‘2002 De Europese Helden van Feyenoord’ wordt teruggeblikt op de UEFA-winst van Feyenoord in 2002, vandaag precies 19 jaar geleden. Rob Baan, ‘de stille architect’ van dat succes, is nog altijd trots op de laatste Europese bekerwinst, die voor een Nederlandse club voorlopig ver weg lijkt.

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam