Volledig scherm
Met hulp van een kraan wordt de wagen weer op de weg getrokken. © Flashphoto NL

Vrachtwagen bungelt boven sloot naast A15 bij Eemhaven

Een vrachtwagen met combinatie hangt half boven de sloot op een bedrijventerrein naast de A15 bij de Rotterdamse Eemhaven. 

De truck stond bij een bedrijf aan de Vondelingenweg toen het per ongeluk achteruit door het hek bij de sloot heen reed. De combinatie kwam vervolgens voor een deel boven de sloot te bungelen vlak naast de snelweg. 

Automobilisten op de A15 hadden geen last van het incident. Een kraan is inmiddels op het terrein van het bedrijf aanwezig om de wagen weer met alle wielen op de weg te krijgen. 

De chauffeur raakte niet gewond bij het incident. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

  1. 24 uur Wilhelminapier: Zo leuk en bruisend is dit voormalige desolate havengebied geworden
    PREMIUM
    video

    24 uur Wilhelmina­pier: Zo leuk en bruisend is dit voormalige desolate havenge­bied geworden

    Met zijn woud aan torens is de Wilhelminapier niet meer weg te denken uit de skyline van Rotterdam. In pakweg twee decennia kreeg de oude havenpier een nieuw leven als als eigentijdse wolkenkrabberwijk. Hoewel nog drie torens ontbreken, nadert het nieuwe stukje stad langzaam zijn voltooiing. Het wordt drukker en drukker op de pier, sterker nog: het bruist. Hoe leuk en levendig is het eigenlijk geworden in dat voormalige desolate havengebied? We verbleven er 24 uur om dat te ervaren.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam