Volledig scherm
Hulpdiensten zijn ter plekke. © AD

Vrienden rouwen om geliquideerde Parsa010

De man die gisteravond is doodgeschoten in Rotterdam-Ommoord is bekend onder zijn bijnaam Parsa010. Dat stellen bekenden van de jongeman op sociale media. Daar wordt veel over zijn dood gesproken. De politie heeft de identiteit van het slachtoffer nog niet bevestigd.

Parsa010 werd bekend door een filmpje van de populaire interviewers achter het YouTube-account Supergaande. Zij stelden hem de vraag: 'Waarmee mag jouw dochter niet thuiskomen?' en Parsa010 ging vervolgens helemaal los. Zijn vlammende betoog werd ruim 1 miljoen keer bekeken.

De Rotterdammer met de bijnaam Parsa010 had veel volgers op zijn sociale media-kanalen. Gisteravond postte hij nog een filmpje op Snapchat, waarop te zien is dat hij aan het barbecuen is op de oprit van een woning aan de Paardebloem in Ommoord. 

Meerdere schoten

Die gezellige maaltijd werd bruut verstoord doordat even na 22.00 uur een jongeman voorbij liep en meerdere schoten loste. Hij zou Parsa010 hebben geraakt, waardoor hij degene zou zijn die ter plekke is overleden.

De politie kamde meteen na de schietpartij de buurt uit in de hoop de dader te vinden. Dat mocht niet baten. Wel werd tegen middernacht de vluchtauto gevonden aan de Zernikeplaats, op nog geen kilometer van de plek des onheils.

Hoewel de politie nog niks bevestigt, wordt op sociale media veel gesproken over de dood van Parsa. 

Voor ons blijf je eeuwig een held ❤ #RIP

6,484 Likes, 625 Comments - Supergaande (@supergaande) on Instagram: "Voor ons blijf je eeuwig een held ❤ #RIP"

Bladi Dutch

Rapper Parsa010 ook wel bekend van zijn uitspraken *Fuck Die Chimis Mattie M.O.B* is zojuist doodgeschoten in Rotterdam de schutter is nog niet gepakt en de reden hier van is nog onbekend.!! R.I.P..!! 🌹

In samenwerking met indebuurt Rotterdam