Volledig scherm
De vrouw had haar telefoon te koop aangeboden op Marktplaats © ANP

Vrouw beroofd van telefoon tijdens 'Marktplaatsdeal’

Een vrouw is vanavond in haar woning aan de Middelharnisstraat in Rotterdam-Zuid beroofd van haar telefoon. Ze had haar mobieltje te koop aangeboden op Marktplaats. Maar de ‘koper’ bleek een overvaller te zijn. 

De ‘koper’ kwam bij haar thuis om de telefoon op te halen. Maar eenmaal in haar woning bedreigde hij haar met een vuurwapen. De overvaller ging er vervolgens met de telefoon vandoor.  De vrouw bleef ongedeerd. De politie onderzoekt de zaak. 

 1. Recordhoeveelheid drugs onderschept in de Rotterdamse haven: ‘Smokkelaars voelen zich veilig’
  VIDEO

  Recordhoe­veel­heid drugs onder­schept in de Rotterdam­se haven: ‘Smokke­laars voelen zich veilig’

  Als drugssmokkelaars grote partijen verschepen, wanen zij zich onkwetsbaar. En dat is precies wat er de laatste tijd gebeurt in de Rotterdamse haven. Er zijn in 2019 opvallend veel cocaïne-transporten van meer dan 1000 kilo onderschept. Voorheen waren zulke risicovolle partijen zeldzaam. ,,Met de vangsten hebben we ze in ieder geval pijn gedaan’’, zegt officier van justitie Ernst Pols.
 2. Verdachte van bioscoopmoorden dacht dat zijn slachtoffers zijn dochtertje hadden vermoord

  Verdachte van bioscoop­moor­den dacht dat zijn slachtof­fers zijn dochtertje hadden vermoord

  Ergün S., de verdachte van de bioscoopmoorden in Groningen, dacht dat de twee schoonmakers die hij doodstak lid waren van elitetroepen die zijn dochter om het leven hadden gebracht. Dat bleek tijdens een zitting over de omgangsregeling over zijn dochtertje, die 7 februari diende in de rechtbank in Groningen, vóór de eerste strafzaak over de moorden. De uitspraak is door de rechtbank gepubliceerd.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam