Zij laten zich tóch vaccineren, maar hebben ook twijfels.
Volledig scherm
PREMIUM
Zij laten zich tóch vaccineren, maar hebben ook twijfels. © Fotobewerking AD, Foto's: Frank de Roo

Waarom deze mensen zich nu tóch laten vaccineren: 'Iedere keer testen voor evenement is irritant’

Steeds meer Rotterdammers kiezen ervoor om zich te laten vaccineren. Of dat nou is vanwege een reis naar het buitenland of omdat ze worden geweigerd bij de McDonald’s of een festival, ze kiezen nu eieren voor hun geld. ,,Ik wil straks niet in het rijtje zitten van weigeraars als Hugo de Jonge voor die groep nieuwe maatregelen aankondigt.”

3 reacties

 • John Guijs

  1 jaar geleden
  Het blijft bij de steeds terugkerende non-argumenten. Nu er nieuwe beperkingen dreigen te komen laat men zich ineens wel vaccineren en kiest men eieren voor zijn geld. Had het meteen laten doen. De niet gevaccineerden zijn bang voor beperkingen, maar vergeten dat heel Nederland anderhalf jaar met beperkingen van doen had. Dat zijn de mensen beu. En dan kost het Nederland ook nog eens veel geld als een onnodig besmet iemand in het ziekenhuis terecht komt, terwijl dat voorkomen had kunnen worden.
 • Corrie Hoorn

  1 jaar geleden
  Beste Ester, stel je moet een zware operatie ondergaan en je staat al 5 maanden op de wachtlijst. Eindelijk krijg je een oproep en je mag je volgende week melden in het ziekenhuis. De nazorg is een of twee dagen op de IC. Een avond van te voren een belletje, helaas de operatie kan niet doorgaan een niet gevaccineerde heeft het IC bed in beslag genomen, hoelang dit gaat duren? Helaas kunnen we dit niet zeggen, kan 3 weken maar ook 6 weken zijn. Jij wordt maar zieker en zieker.
 • H Verweel

  1 jaar geleden
  Het eerste wat in me opkomt, ... "HELDEN". Het zal me wel op veel commentaar komen te staan, maar wat is dit een gezeik om nu met "tsja, maar ja .. enne .. blijf dwars liggen" argumenten, zo'n stuk te plaatsen. Het is overduidelijk dat gevaccineerden fors minder in het ziekenhuis of IC komen te liggen en beter. De pandemie is een doorlopend probleem geworden van ongevaccineerden die elkaar blijven besmetten. Waar minister de Jonge ook mee zal komen next week, laat de gevaccineerden nu met rust.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam