Volledig scherm
PREMIUM
Ontvangst Feyenoordspelers O19 op Varkenoord na gestaakte wedstrijd tegen Ajax O19 © AD

Warm welkom voor Feyenoord onder 19 met vuurwerk en gezang na gestaakte klassieker

Met vuurwerk en gezang zijn de spelers van Feyenoord 019 aan het einde van de middag onthaald op sportcomplex Varkenoord. Daar zagen supporters op een groot scherm hoe het kampioensduel tegen Ajax werd gestaakt toen familieleden van hún spelers op de tribune werden belaagd.  ,,We zijn blijven hangen om de jongens een hart onder de riem te steken.’’

Het was niet het gedroomde kampioensfeestje, dat de supporters vandaag hoopten te vieren. Feyenoord onder 19 had aan een gelijkspel tegen de aartsrivaal  op sportpark De Toekomst genoeg om het kampioenschap binnen te halen. Mocht dat lukken dan zou trainer Dirk Kuyt met de kampioensschaal snel terug keren naar Rotterdam, zo was de belofte.

  1. ‘In de VS zouden ze hem zo casten voor een film: elegant gekleed, vintage kapsel, Cary Grant-stijl’
    PREMIUM
    Column

    ‘In de VS zouden ze hem zo casten voor een film: elegant gekleed, vintage kapsel, Cary Grant-stijl’

    Ze hebben me altijd aangetrokken. Mensen zonder pretenties. Authentiek, charmant, oprecht, bescheiden, een tikkeltje rauw. Zo iemand is schrijver Alex Boogers. We zitten bij dezelfde Uitgeverij Podium, maar echt goed kenden we elkaar niet. Totdat ik Alex een keer met zijn vrouw Brenda trof in het café van De Bijenkorf. Ik had meteen een zwak voor hem. Geen beleefde smalltalk. Het ging meteen over het leven, onze achtergrond.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam