Volledig scherm
© Grootenhuijs Hans

Wat is er zo speciaal aan dit heldhaftige busje?

RaadplaatStaat u ons toe, dit kleine uitstapje naar de directe omgeving van Rotterdam? Met een statig gebedshuis langs een drukke weg; voor velen zal het niet al te moeilijk zijn om deze locatie juist te raden. Daarom een extra verzoekje: wat is er voor bijzonders te vertellen over het voorste busje, dat zo heldhaftig op de fotograaf af rijdt?

Redacteuren Priscilla van Agteren en Marcel Potters blikken elke week terug op het Rotterdam van vroeger aan de hand van een foto uit de oude doos. Deze week zijn dat de rokende tonnen met teer op de Binnenweg. Reageren? Stuur dan een mailtje naar rd.toen@ad.nl

  1. Verdachte van bioscoopmoorden dacht dat zijn slachtoffers zijn dochtertje hadden vermoord

    Verdachte van bioscoop­moor­den dacht dat zijn slachtof­fers zijn dochtertje hadden vermoord

    Ergün S., de verdachte van de bioscoopmoorden in Groningen, dacht dat de twee schoonmakers die hij doodstak lid waren van elitetroepen die zijn dochter om het leven hadden gebracht. Dat bleek tijdens een zitting over de omgangsregeling over zijn dochtertje, die 7 februari diende in de rechtbank in Groningen, vóór de eerste strafzaak over de moorden. De uitspraak is door de rechtbank gepubliceerd.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam