Volledig scherm
De bewoners zijn de problemen zo zat, dat ze ludiek een douche nemen met een pak water. © GinoPress

Waterleiding in Vlaardingse Zeemanstraat knapt opnieuw

Voor de tweede keer vandaag is de waterleiding in de Zeemanstraat in Vlaardingen gesprongen. Vanochtend knapte de leiding in de straat in de Vlaardingse Westwijk voor de eerste keer. Vanavond werd de waterleiding gerepareerd en een klein uur later sprong hij opnieuw.

De bewoners zaten sinds vanmorgen acht uur zonder water. Evides is de hele dag bezig geweest met de reparatie. Toen er aan het begin van de avond eindelijk weer water was, knapte de leiding weer op precies dezelfde plek. Opnieuw staat de straat weer helemaal blank en Evides moet opnieuw aan het werk. 

Een maand geleden sprong de waterleiding ook al in de Zeemanstraat. Evides kan niet verklaren waarom het telkens weer misgaat, maar zegt wel toe de leidingen te zullen vervangen. Wanneer dat gaat gebeuren, kan het bedrijf nog niet zeggen. ,,Maar het is duidelijk dat deze aan vervanging toe is'', verklaart een woordvoerder van Evides. 

De bewoners zijn de problemen zo zat, dat ze ludiek een douche nemen met een pak water.

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio Waterweg? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam