Volledig scherm
Ter illustratie. © ANP

Weer een tiener neergestoken: 16-jarige gewond in Feijenoord

Bij een steekpartij in Rotterdam-Feijenoord is vanavond een 16-jarige jongen gewond geraakt. Het slachtoffer was aanspreekbaar, maar is wel overgebracht naar het ziekenhuis. Er is nog geen verdachte aangehouden.

De politie onderzoekt nog waar het steekincident precies heeft plaatsgevonden, maar de melding kwam vanaf de Slaghekstraat. Er zijn inmiddels camerabeelden veiliggesteld. De politie wil morgen met het slachtoffer in gesprek gaan om te achterhalen wat er is gebeurd.

In afgelopen maand is dit al het vijfde minderjarige slachtoffer van een steekpartij in Rotterdam-Zuid. Twee weken geleden werd er een 14-jarige jongen voor de ingang van het Montfort College neergestoken. Hij raakte zwaargewond. Een dag later ontstonden er rellen in een tram en bus, waarbij jongeren uit IJsselmonde en Charlois elkaar te lijf gingen. Er vielen twee gewonden. Tien dagen geleden werd er een jongen van 16 neergestoken bij het metrostation Hesseplaats. Of deze steekpartij ook te maken heeft met het geweld tussen twee groeperingen, is nog onduidelijk. ,,Het is nog te vroeg om te constateren of dit steekincident van vanavond verband houdt met de eerdere zaken. Dit zoeken we uit’’, zegt een woordvoerder van de politie.

Vanmiddag nog werd er een 16-jarige jongen neergestoken in een bus in Rozenburg. 

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam