Eerder al organiseerde Jeroen Soeteman een kampioenschap in Spijkenisse.
Volledig scherm
Eerder al organiseerde Jeroen Soeteman een kampioenschap in Spijkenisse. © john de pater

Wie durft? Mega-kampioenschap populair raadspel 30 Seconds komt naar Rotterdam

Fanaten van het populaire bordspel 30 Seconds kunnen binnenkort in Rotterdam hun hart ophalen. Een mega-kampioenschap van het raadspel komt naar Rotterdam. Decor voor de spelletjesavond is het Rotterdamse icoon Hotel New York, waar plaats is voor maar liefs 64 teams. 

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.
  2. Opvallend bezoek voor Hotel New York: rups én Netflix-serie

    Opvallend bezoek voor Hotel New York: rups én Net­flix-se­rie

    Dit weekend kunnen fans van de Netflix-serie Lupin bij de Rotterdamse horecazaak Hotel New York weekend een bijzonder reclamewerk van de serie bekijken. Als ze dan ook op het terras willen zitten, moeten ze goed opletten: de eikenprocessierups is opgedoken in de bomen van het buitenterras op de Wilhelminapier. Het deel waar de gevreesde beestjes zitten, is afgesloten voor bezoekers, uitgerekend nu er een aantal zomerse dagen wachten.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam