Volledig scherm
Lammetje Bram met scheve nek in de wei in Rhoon. © Corry/Facebook

Wie sloeg de kop van het Rhoonse lammetje Bram (met scheve nek) in?

Verdrietig nieuws uit Rhoon. Het lammetje Bram uit Rhoon, dat verstoten werd door zijn moeder omdat hij geboren werd met een scheve nek, is zondag levenloos aangetroffen in de sloot van de wei waarin hij stond. Het beestje had ernstige verwondingen en is vermoedelijk aangevallen.

'Brammetje’ was tien weken oud en stond in de wei aan de Kerklaan in Rhoon. Omdat hij met de fles is grootgebracht, zou hij gewend zijn aan mensen. ,,Hij was zo schattig zoals hij (...) rondliep. Was echt weg van hem’’, laat iemand op Facebook weten.

Bloemen en kaarten hangen inmiddels aan het hekwerk naast de wei waarin het diertje stond. Ook een A4’tje met informatie over Bram is van het hek getrokken en werd verderop gevonden. 

Tekst gaat verder onder de foto.

Volledig scherm
Kaarten voor lammetje Bram. © Corry/Facebook

Op Facebook laten meerdere mensen weten een beloning te hebben voor de tip die naar de dader(s) leidt. Omwonenden die zondag tussen 16.00 en 17.30 uur iets hebben gezien, worden opgeroepen zich bij de Buurtpreventie te melden. 

Volledig scherm
© Facebook/Hans Huijgen

Elke ochtend op de hoogte met het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam