Chef-kok Kelvin de Pijper, Loesje Tieleman en maître Tom Tieleman (vlnr) in Louise. Alles loopt hier gesmeerd. De obers zijn efficiënt en informeel waar mogelijk, er zijn gerechten voor fijnproevers en de desserts brengen coup de coeur.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef-kok Kelvin de Pijper, Loesje Tieleman en maître Tom Tieleman (vlnr) in Louise. Alles loopt hier gesmeerd. De obers zijn efficiënt en informeel waar mogelijk, er zijn gerechten voor fijnproevers en de desserts brengen coup de coeur. © Jan de Groen

Wie wil er nog naar Parijs als je restaurant Louise in de buurt hebt?

Gouden PollepelAan de Veerhaven opende in september 2018 Louise, een petit restaurant dat Franser dan Frans aandoet. De zaak wordt gerund door een 21-jarige die de wind er goed onder heeft.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam