Volledig scherm
© Pim Ras Fotografie

Win kaarten voor Feyenoord - ADO

Wie vóór 7 maart een bedrag van 250 euro bij elkaar heeft opgehaald, krijgt twee kaarten voor de benefietwedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag op woensdag 21 maart in de Kuip. 

Het geld is bestemd voor Support Casper, de actie van de Rotterdamse oncoloog Casper van Eijck voor zijn strijd tegen alvleesklierkanker. Ook schoolklassen kunnen meedoen. Wie het meeste bij elkaar brengt, kan ook naar het vriendschappelijke duel.

Naast de actie voor Support Casper, organiseert de voetbalclub op woensdag 23 mei voor de derde keer de Feyenoord Foundation FunRun. Dan wordt er geld opgehaald voor de Feyenoord Foundation en het Sophia Kinderziekenhuis.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

 1. Charlois door Tasha's lens: fotografe portretteert buurtbewoners
  Video

  Charlois door Tasha's lens: fotografe portret­teert buurtbewo­ners

  ,,Ze begon me meteen te fotograferen, zonder het te vragen. Dat was niet de bedoeling'', zegt Richardson. Toen ze er iets van zei, verontschuldigde Tasha Orlova zich en legde ze uit waarom ze in de zaak was. ,,Om inwoners uit Charlois te fotograferen en ze zo dichter bij elkaar te brengen'', zegt Tasha. ,,Mensen wonen wel bij elkaar in de straat of buurt, maar hoe goed kennen ze elkaar nou echt?'' En dus trok Orlova er met haar camera op uit in Rotterdam-Zuid. Charlois in. Bakkers, kappers, mensen op straat. ,,Want ieder mens is interessant en heeft een mooi verhaal. Dat mogen mensen best van elkaar weten.''
 2. Tranen bij sprookjesaanzoek: ‘Iedereen mag zichzelf zijn'
  Video

  Tranen bij sprookjes­aan­zoek: ‘Iedereen mag zichzelf zijn'

  Vol verbazing kijkt Raymond van Bodegom (31) om zich heen als hij vanmiddag al zijn vrienden, familie en buren bij zijn woning in Spijkenisse ziet staan. Een ballon in de vorm van een zilveren ring verraadt stiekem waar het om gaat. Dan als een ware prins op het beige paard maakt de 38-jarige Nicolas Lowijs zijn entree. Aan het eind van de rode loper staat een emotionele Van Bodegom toe te kijken. Hij antwoordt volmondig ja als zijn partner hem ten huwelijk vraagt.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam