Zo zou de Rotte bij de stadsentree in Rotterdam-Crooswijk er straks uit kunnen gaan zien, volgens het voorstel ‘De Beeldenro(u)tte’.
Volledig scherm
Zo zou de Rotte bij de stadsentree in Rotterdam-Crooswijk er straks uit kunnen gaan zien, volgens het voorstel ‘De Beeldenro(u)tte’. © Beeldenroutte

Wordt het een sportschool of een beeldentuin? Nog twee plannen in de race voor nieuwe stadstoegang bij de Rotte

Er zijn nog twee plannen in de race om de stadsentree van de Rotte in Rotterdam-Crooswijk een opknapbeurt te geven. Naast het idee voor een sportschool ligt er een voorstel voor een beeldentuin.

 1. Jessica Torny moet Feyenoord Vrouwen van dood spoor helpen: ‘Positieve groep waar nog veel rek in zit’
  PREMIUM

  Jessica Torny moet Feyenoord Vrouwen van dood spoor helpen: ‘Positieve groep waar nog veel rek in zit’

  Jessica Torny (42) zit zondag thuis tegen Fortuna Sittard voor het eerst in de eredivisie als hoofdcoach van Feyenoord Vrouwen op de bank. Als het aan haar ligt, gaan de Rotterdammers in de tweede seizoenshelft leuker en aantrekkelijker spelen. Typisch Torny, die bekendstaat om haar duidelijkheid. Die is er ook in de uitleg waarom ze het assistentschap bij de Oranje Leeuwinnen voor de baan in Rotterdam-Zuid inwisselde.
 2. Twee tips in zoektocht naar man die vorig jaar 13-jarig meisje heeft verkracht in centrum Rotterdam

  Twee tips in zoektocht naar man die vorig jaar 13-jarig meisje heeft verkracht in centrum Rotterdam

  De politie heeft twee goede tips gekregen in de zoektocht naar de man die begin vorig jaar een 13-jarig meisje heeft verkracht in het Museumpark in het Rotterdamse centrum. Haar belager lijkt eerst aardig, maar dwingt zijn slachtoffer dan naar het donkere park te lopen. In Opsporing Verzocht waren beelden van de mogelijk Spaanse man te zien, die zei sinds 2021 in Nederland en 27 jaar oud te zijn.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam