Jaap Plugers (Hand in Hand) met zijn vrouw Miep.
Volledig scherm
Jaap Plugers (Hand in Hand) met zijn vrouw Miep. © Feyenoord

Zanger van Feyenoord-lied ‘Hand in Hand, Kameraden’ op 83-jarige leeftijd overleden

Jaap Plugers, die als zanger Jacky van Dam het beroemde clublied Hand in Hand, Kameraden vertolkte, is zaterdag op 83-jarige leeftijd overleden. Plugers overleed aan de gevolgen van longkanker. 

6 reacties

 • Fredo Aalders

  1 maand geleden
  Haha, van oorsprong een Ajax clublied 😉
 • Redacteur AD

  1 maand geleden
  Er komen veel binnen die anoniem zijn. Hieronder lees je hoe je je naam toevoegt aan je profiel: Stap 1: Ga naar http://ad.nl, Stap 2: Ga naar het account-icoon rechtsboven in het scherm, Stap 3: Druk op ‘Je profiel bekijken’, Stap 4: Onder ‘Login gegevens’ vind je 'Persoonlijke gegevens’, druk hier op ‘Naam’, Stap 5: Vul je voor- en achternaam in, Stap 6: Druk op ‘Opslaan’.
 • Eijkhout

  1 maand geleden
  Japie R.I.P. NIET TE EVENAREN PRACHTIGE CLUBLIED.
 • CPM Bakker

  1 maand geleden
  Hoe verdrietig... Begin van het jaar was er na het bezoek van de deelnemers van het straatproject Feyenoord Street League met zang, bloemen en een Feyenoordshirt nog een aktie opgezet: zoveel mogelijk kaarten naar hem sturen. Is die aktie nog een beetje gelukt? Ik heb nergens gelezen of er postzakken of een aantal kaarten bezorgd zijn... @Ta Oostdijk: dit stuk is vast geschreven door iemand die dacht dat er tussen 1963 en 2021 maar 48 jaren zitten...
 • Ta Oostdijk

  1 maand geleden
  Ik ben benieuwd hoelang een eeuw duurt op de redactie van AD. Aangezien 58 jaar volgens AD bijna een halve eeuw is
 1. Wéér koninklijk bezoek! Willem-Alexander en Máxima zijn dit jaar kind aan huis in Rotterdam
  PREMIUM

  Wéér koninklijk bezoek! Wil­lem-Alexan­der en Máxima zijn dit jaar kind aan huis in Rotterdam

  De koning en de koningin hebben het dit jaar naar hun zin in Rotterdam. Om de haverklap brengt een van hen een bezoekje aan de Maasstad. De teller staat inmiddels op zes. Vooral Máxima is dit jaar vaak in de havenstad te vinden. Woensdag was het weer de beurt aan Willem-Alexander die de splinternieuwe Eregalerij opende in het Nederlands Fotomuseum op de Wilhelminapier. Zes bezoeken in vogelvlucht.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam