Sterlin S. is veroordeeld tot 7 jaar cel en tbs voor het doden van zijn ex-vrouw Marley in Rotterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
Sterlin S. is veroordeeld tot 7 jaar cel en tbs voor het doden van zijn ex-vrouw Marley in Rotterdam. © Eric Elich

Zeven jaar cel en tbs voor doodsteken ex onder ogen van kleinkinderen

Sterlin S. (52) die vorig jaar juli zijn ex in Rotterdam doodstak onder de ogen van zijn kleinkinderen is vandaag in de Dordste rechtbank veroordeeld tot zeven jaar cel en tbs. Dat is gelijk aan de eis van de officier van justitie. De dader stak ten minste 46 keer op zijn ex-vrouw Marley in. 

S., die al tientallen jaren verslaafd is aan harddrugs, was tijdens een gesprek in de woning van het slachtoffer aan de Homerusstraat in Rotterdam-Zuid buiten zinnen geraakt. Volgens hemzelf kwam zijn woede voort uit vermeend vreemdgaan van zijn ex, tientallen jaren geleden. Ondanks dat zijn kleinzoon hem smeekte om te stoppen, bleef S. op zijn ex insteken. In de woning woonden ook zijn dochter en vier kleinkinderen. 

  1. Rotterdamse prostituees met geldproblemen krijgen wellicht gratis opvang

    Rotterdam­se prostitu­ees met geldproble­men krijgen wellicht gratis opvang

    Rotterdamse prostituees die ‘financieel tussen wal en schip vallen’ kunnen mogelijk aanspraak maken op gratis opvang. Op verzoek van de Rotterdamse gemeenteraad zegde burgemeester Aboutaleb toe hier werk van te maken. ,,Het idee van ondersteuning in natura, zoals tijdelijke opvang, is interessant. Zeker als dit vrouwen uit de klauwen van pooiers kan houden,’’ zei hij vandaag in een online vergadering over de coronamaatregelen.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam