Zo wordt het grootste chocoladekunstwerk van Nederland gemaakt

VIDEODe voorbereidingen voor de realisatie van het grootste chocoladekunstwerk ter wereld zijn in volle gang bij chocoladeatelier Van Noppen in Ridderkerk. Er worden 1620 elementen van chocolade gegoten, die in februari in de Rotterdamse Onderzeebootloods tezamen een enorm tableau vormen. Allemaal voor het goede doel: Mercy Ships.

De chocoladegeur in de werkplaats van Frits van Noppen is onmiskenbaar. ,,In de Onderzeebootloods ruik je die straks nog veel meer’’, weet de 49-jarige Ridderkerker. ,,Daar hangt dan een afbeelding van ruim 10 ton aan chocolade – zo’n enorme hoeveelheid geurt intens. Dat is niet te vergelijken met hier in het bedrijf.’’ 

  1. ‘Het is voor familie van Orlando een nachtmerrie die tot op de dag van vandaag duurt’
    UPDATE

    ‘Het is voor familie van Orlando een nachtmer­rie die tot op de dag van vandaag duurt’

    Bij de Haagse rechtbank heeft vanochtend de zaak gediend van de 29-jarige Roy B. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van de 17-jarige Rotterdamse scholier Orlando Boldewijn in 2018. De moeder van Orlando woonde de regiezitting bij. ,,Voor de familie en vrienden van Orlando Boldewijn begon op maandag 19 februari 2018 een nachtmerrie die voortduurt tot op de dag van vandaag’’, zei de officier van justitie.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam