Volledig scherm
Bart Nieuwkoop in het nieuwe, blauwe trainingsshirt. © Feyenoord

Zó ziet het nieuwe trainingstenue van Feyenoord eruit

De Feyenoordselectie traint sinds vandaag in een nieuw, blauw tenue. Vorig seizoen was het shirt nog knalgeel. ,,Dat was nogal flashy’’, zegt manager merchandising Alex van Mook. ,,We hebben nu kleuren gekozen die goed bij Feyenoord passen en waar de spelers zich prettig in voelen.” Ook de hoofdsponsor is aangepast: het was Qurrent, op de shirts staat nu Droomparken. 

De blauwe shirts zijn uiteraard voorzien van de laatste snufjes. Zo voelen de stoffen prettig aan en voeren ze vocht goed af, zegt Van Mook. ,,Dat is comfortabel, zeker in dit weer.” Ook ademt het shirt van Adidas beter. ,,Dat geeft de spelers meer zelfvertrouwen’’, stelt Van Mook. 

Feyenoordkeeper Nick Marsman demonstreert het nieuwe tenue tijdens een training:

Eind deze week is het trainingsshirt ook verkrijgbaar in de Feyenoordshops. Rond de eerste wedstrijd wordt het thuistenue geïntroduceerd. Dat gaat 90 euro kosten, evenveel als vorig seizoen.   

De eerste trainingen van Feyenoord vinden plaats achter gesloten deuren. De selectie voetbalt niet in de Kuip in verband met het concert van Rammstein morgen en door de komst van een nieuw veld. De eerste openbare training is op zondag 30 juni in de Kuip.

De staf gaat tijdens trainingen gekleed in rode shirts. Vorig seizoen waren die wit.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws in Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief. 

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Poll

De gemeente hoopt dat Rotterdammers een steentje bijdragen aan het Songfestival. Betaalt u mee?

De gemeente hoopt dat Rotterdammers een steentje bijdragen aan het Songfestival. Betaalt u mee?

  • Natuurlijk! De hele stad heeft er tenslotte plezier van. (24%)
  • Nee, geen denken aan! Laat de gemeente de volle mep maar betalen. (76%)
6107 stemmen