Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben donderdagmorgen een bezoek gebracht aan het EcoMunityPark in Oosterwolde in de Friese gemeente Ooststellingwerf. Daar werd onder meer gesproken over verschillende aspecten van duurzaamheid.
Volledig scherm
PREMIUM
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben donderdagmorgen een bezoek gebracht aan het EcoMunityPark in Oosterwolde in de Friese gemeente Ooststellingwerf. Daar werd onder meer gesproken over verschillende aspecten van duurzaamheid. © ANP

Dit accessoire van Máxima duikt jaar na jaar op en de reden laat zich raden

Josine Droogendijk, Nederlands bekendste Máxima-kenner, bespreekt wekelijks de mode van royals in binnen- en buitenland. Deze week opvallend: een geverfde jurk.

 1. ‘Goed mogelijk dat Oranjes er geen zin meer in hebben als ze minder geld krijgen’
  PREMIUM
  koningshuisexpert

  ‘Goed mogelijk dat Oranjes er geen zin meer in hebben als ze minder geld krijgen’

  Het gedoe rond de herfstvakantie van het koninklijke gezin, met de late terugkeer van de prinsessen Amalia en Alexia gisteravond als meest recente toevoeging, het gemor rond de riante beloningen voor de Oranjes en het gebrek aan transparantie daarover: is de monarchie zoals wij die al eeuwen hebben, nog wel houdbaar? Niet zonder ingrijpende veranderingen, stellen hoogleraar Paul Bovend’Eert en historica Dorine Hermans.
 1. Mart Smeets: 'Amerika is prachtig, maar dan krijg je met de mensen te maken'
  Play

  Mart Smeets: 'Amerika is prachtig, maar dan krijg je met de mensen te maken'

 2. Koningin Máxima bezoekt huisartsenpraktijken in Driebergen
  Play

  Koningin Máxima bezoekt huisartsen­prak­tij­ken in Driebergen