Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van koningin Máxima heeft het Koninklijk Huis nieuwe foto's van haar gepubliceerd. De beelden zijn gemaakt door haar man, koning Willem-Alexander, op het Paleis Huis ten Bosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van koningin Máxima heeft het Koninklijk Huis nieuwe foto's van haar gepubliceerd. De beelden zijn gemaakt door haar man, koning Willem-Alexander, op het Paleis Huis ten Bosch. © ANP Handouts

Nederland zal Máxima vanavond langer dan ooit achter elkaar horen

De timing is pikant: het interview met de populairste Oranje (koningin Máxima) door de populairste televisiepresentator van het land (Matthijs van Nieuwkerk), op haar 50ste verjaardag. Het chagrijn over de Griekenlandreis is niet weg bij de Nederlanders, totdat ze Máxima zien. Dan kan zij ze weer betoveren.

5 reacties

 • Wim Scheurwater

  4 weken geleden
  Het zal zeker waar zijn dat M hard werkt. Ze mogen wat mij betreft blijven maar we moeten nu niet doen alsof het juist voor hen zo bijzonder is dat M. werkt, kinderen opvoed enz. Want dat is het in hun geval niet. Alles waar ze 'last' van kunnen hebben wordt nl op de achtergrond weggevangen. Weet ze wat een gezinswas is en waar de wasmachine staat, kookt ze elke dag voor 5 pers, Doet ze boodschappen? . Voor de kinderen wordt gezorgd als ze zelf niet kan of weg is enz enz. kortom niet overdrijven
 • nico Westra

  4 weken geleden
  Een fantastische vrouw , onze koningin. Maarre als je ligt te piekeren in bed over je financiële ellende , ligt dat aan jezelf en dat gat in je hand , en niet aan het koningshuis.
 • Peter Riedijk

  1 maand geleden
  Las dat er veel respect is voor haar omdat ze moeder is van drie kinderen, hard en verantwoordelijk werk heeft en ook nog vrouw van de koning is. Ik denk dat er zo duizenden vrouwen en moeders in Nederland zijn. Het enorme verschil is dat deze vrouwen geen grote bankrekening hebben en geen personeel om de rekeningen en betalingsregelingen af te werken. Ook niet een aantal auto's met chauffeur. Die zorgen kent een koningin niet. Geen gepieker in bed etc. etc. Wie verdient nu respect denkt U?
 • Oosterhof

  1 maand geleden
  Ik hou er van, ik vind het koningshuis belangrijk voor het land. Ik ga kijken. Al dat geklaag en gezeur over wat het kost en wat ze allemaal verkeerd doen.. Jammer.
 • Rijn van Dijk

  1 maand geleden
  Vanavond zien we op de, met belastinggeld in stand gehouden NPO ongetwijfeld een PR-show optima forma met Maxima in de hoofdrol. Doel van de show: het imago van het Koninklijk huis op poetsen. Ongetwijfeld geen vraag naar wat Maxima vindt van de meer dan een miljoen belastinggeld die haar dochter straks op haar rekening gestort krijgt. Geen vraag of de Koning en de Koningin niet van mening zijn dat alleen een gekozen staatshoofd passend is in een democratie. Dit wordt één grote reclamespot.