Vakantie is voor Willem-Alexander: met z'n vijven in de boot zitten

VIDEOHet koninklijk gezin keert terug naar de Griekse vakantievilla, na een bizarre donderdag, met de ramp in Limburg, de dood van Peter R. de Vries en de diploma-uitreiking van prinses Amalia. Laatste hobbel voor de vakantie: een fotosessie en persgesprek.

26 reacties

 • Leo van van Duinen

  2 maanden geleden
  Wat een gezeik weer over de Koning. Allemaal kinnesinne.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Floor Een koning wordt betaald om zijn werk uit te voeren. Koning Filip is al dagen in de rampgebieden. Maar onze koning gaat er weer vandoor. Genant om Nederlander te zijn. WZ Zuid noemde de monarchie een achterhaald sprookje. Misschien moeten we een prachtig nieuw paleis voor de koninklijke familie bouwen, maar dan in de Efteling.
 • WZ Zuid

  2 maanden geleden
  Ik vind het onvoorstelbaar en tegelijkertijd zielig dat er nog mensen zijn die in dit volstrekt achterhaalde absurde sprookje van de monarchie geloven. Een stel bij toeval in een bepaalde wieg geboren nutteloze veel geld kostende figuren die zich in hun gedragingen absoluut niets aantrekken van de werkende mensen die deze kitsch moeten financieren. Als het niet zo triest was zou je moeten lachen om de hoed die Máxima in Duitsland droeg, een bijstandgezin kan er een maand van eten.
 • Diane Vos

  2 maanden geleden
  Tjonge jonge. Wat een reacties zeg. Allemaal mensen die niet op vakantie gaan maar nu aan het helpen zijn in Limburg neem ik aan. Ik geniet van mijn vakantie ondanks de overstromingen en de moord op Peter. Dan ben ik zeker ook een slecht iemand? Het zal wel. Ik geniet en gun het anderen ook.
 • Bert Spierings

  2 maanden geleden
  Laat die mensen lekker op vakantie gaan. En als ze terugkomen opdoeken die poppenkast. Is werkelijk te zot voor woorden. Die mensen doen hun hele leven niets, lopen alleen maar in de weg, en zorgen overal voor narigheid. Kost de BV Nederland tientallen miljoenen per jaar die flauwekul.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  25

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.