Ireen Wüst al emotioneel van ovatie vóór laatste race: ‘Op deze manier stoppen is droom die uitkomt’

VideoIreen Wüst heeft bij de wereldbekerfinale in Heerenveen haar laatste race afgesloten met een vierde plaats. De 35-jarige Brabantse kwam in een vol Thialf op de 1500 meter tot 1.54,77. De zege ging naar de Japanse Miho Takagi in 1.53,32.

5 reacties

 • de Weij

  11 maanden geleden
  #J.Linckens Ik heb diep medelijden met http://u.In deze warrige tijden ben ik blij dat deze mensen het afscheid hebben gekregen wat ze verdienen en gelukkig met publiek.Ik gun het ze en met mij heel veel mensen die genoten hebben van hun prestaties.En daarbij behoren natuurlijk alle sporters die ons jaar in jaar uit van hun prestaties laten genieten. BEDANKT ALLEMAAL en voor nu in het bijzonder IREEN EN SVEN.
 • J. Linckens

  11 maanden geleden
  Bizar dat idoliseren van personen. Waarom?Omdat ze snel over het ijs kunnen glijden?? Dank je de koekoek; ze doen niets anders. Jarenlang paar uurtjes per dag trainen en vooral rusten. Voor alles om hen heen wordt gezorgd. Velen moeten iedere dag presteren van 's ochtends vroeg tot laat in de middag en dat tot aan hun pensioen als ze het al halen. Over schaatsers, voetballers enz. blijf je horen tot aan hun dood alsof ze van grote betekenis waren voor de mensheid. De wereld op zijn kop.
 • Joze Kooten Niekerk

  11 maanden geleden
  Geweldig, en je verdient zeker een koninklijke onderscheiding 😘😘
 • Anoniem

  11 maanden geleden
  Margriet Spijkerman, wat een top sport vrouw ben je. GE-WEL-DIG ik maak een diepe buiging voor je. Echt je bent zooo ongelovelijk goed. Ik heb diep respect voor je. Wat een sport vrouw. Ik wens je alle goeds toe lieve groeten margriet spijkerman
 • Dick van Dijk

  11 maanden geleden
  Een schaats icoon ,het aantal prijzen wat zij gehaald heeft in haar schaats leven wordt nóóit meer geevenaard ,door een vrouw!!