AD Digitaal

Vakantieplannen? Maak gebruik van de vakantieservice
Zo voorkomt u een overvolle brievenbus bij thuiskomst.

Hoe maak je een profiel bij het AD?

Ik zoek

AD Digitaal

Als abonnee van het AD kunt u de krant altijd en overal lezen. U kunt uw krant digitaal lezen zoals deze is gedrukt, maar u kunt ook onze website of apps raadplegen met continue het laatste nieuws, sportnieuws, nieuws uit uw regio en liveblogs. 

Met de digitale krant heeft u het AD altijd en overal ter wereld bij de hand. En eenmaal gedownload is de krant ook zonder internet te lezen, nog twee weken lang te bewaren en dus makkelijk terug te lezen. 

Uw voordelen

AD Nieuwsapp: 4 apps in 1

AD heeft een compleet nieuwe app. Uiteraard boordevol nieuws, sport en entertainment. Maar nu selecteer je ook al het nieuws uit jouw regio, vind je er de leukste video's en series én volg je met Topics alls wat jou interesseert. Daarmee is de nieuwe AD app de meest complete nieuwsapp van Nederland.

De app is beschikbaar voor smartphone op Android en IOS.

 

Waar is de digitale krant te vinden?

U heeft altijd direct toegang tot de digitale krant. Heeft u een ochtendkrant? De digitale krant van de staat van maandag tot en met zaterdag vanaf 6.00 u ’s ochtends al voor u klaar. Heeft u een middagkrant? Dan staat uw krant van maandag tot en met vrijdag om 15.00 uur en zaterdag om 13.00 uur voor u klaar.

De digitale krant is niet alleen te lezen via de pc maar ook te downloaden op tablet of smartphone via de app store.

 

Hoe kan ik digitaal lezen?

Heeft u een AD Compleet, Weekend, Zaterdag Plus of een Digitaal abonnement, dan heeft u als lezer van AD bij de start van uw abonnement een e-mail ontvangen. Met daarin uw persoonlijke inloggegevens. Hiermee kunt u uw profiel activeren. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de veelgestelde vragenOf neem contact op met de Klantenservice van het AD via telefoonnummer 088 – 050 5050, bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 – 17.00 uur.


Direct Inloggen en activeren
Direct de digitale krant lezen

Heeft u vragen over digitaal lezen?

Stel uw vraag via Chat

U wordt gemiddeld binnen 2 minuten geholpen.
 

Topics, vanaf nu bij uw abonnement!

De krant speelt een belangrijke rol in het brengen van nieuws en achtergronden. Over sommige onderwerpen wilt u misschien meer weten, omdat ze u persoonlijk raken. Uw favoriete club, de nieuwste muziek, een vlijmscherpe column of de ontwikkelingen in uw eigen stad.

Daarom is er nu Topics. De gloednieuwe app waar je eenvoudig zelf kiest wat je wilt lezen uit 13 kwaliteitskranten. Volg uw nieuwsgierigheid, stel online eigen leeslijsten samen en kom alles te weten over de onderwerpen die u interesseren.

Ga naar Topics

AD.nl

Altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws via AD.nl. 24 uur per dag updates van het laatste nieuws, sportnieuws en liveblogs. Stel zelf uw eigen nieuwslijst, onderwerpen en schrijvers samen om te volgen. En haal het beste van het AD in AD Premium. Als abonnee kunt u met uw AD-profiel, onbeperkt de beste verhalen in AD Premium lezen. Klik hier als u meer wilt weten over Premium.

De website past zich automatisch aan het scherm dat u gebruikt aan!

 

Nieuwsbrieven en Whatsapp

Het AD heeft verschillende gratis nieuwsbrieven. U heeft de mogelijkheid om u aan te melden voor de Dagelijkse nieuwsupdate, Sport, Wielrennen, Show, Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Amersfoort, Utrecht, Rivierenland, Groene Hart, Digitale krant (binnenkort beschikbaar), Webshop, ADclub en Aanbiedingen van het AD. De ochtend- en lunchoverzichten sturen we ook via Whatsapp. U kunt zich op ieder gewenst moment ook weer afmelden voor de nieuwsbrief en whatsapp.

Help Help mij ePaper Bereikbaarheid Bereikbaar Bellen Telefoonnummer Telefoon Ontevreden Inlog Aanmelden Aanmeld Registreer Meld aan Veelgestelde vraag Videos Instructievideo

Veelgestelde vragen

Onder Premium vindt u een selectie van artikelen waarmee het AD zich onderscheid. Het zijn onze uitlegverhalen, interviews en natuurlijk de columns van bekende AD-auteurs als Özcan Akyol, Nynke de Jong en Angela de Jong. Maar ook artikelen met praktische tips, waar u wat aan heeft. Het zijn artikelen waar we trots op zijn en die we graag met u als trouwe lezer delen. U herkent Premium aan het gele label in het artikel. 

Heeft u nog vragen? 
Klik hier als u meer wilt weten over Premium. Of neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer dan 3 Premiumartikelen lezen, dan vragen we u in te loggen op uw AD-profiel.  Bent u abonnee en heeft u al een AD-profiel, dan kunt u gelijk inloggen via ad.nl/inloggen. In de nieuwsapp van het AD logt u in via het profiel-icoontje aan de linkerkant.

We herkennen u als abonnee als u onderaan het Premiumartikel deze melding ziet:
"Je las zojuist een premium artikel. Omdat je abonnee bent, lees je altijd onbeperkt Premium artikelen"

Ziet u deze melding niet?

Dan is uw abonneenummer niet gekoppeld aan uw AD-profiel. U dient uw abonnement eenmalig te koppelen aan uw profiel. U komt bij uw profiel door op dit icoon rechtsboven de site of linksboven in de app te klikken . 

Op de pagina ‘abonnement’ voert u uw abonneenummer in. Dit heeft u ontvangen bij uw welkomstbrief en wordt ook bij iedere afschrijving vermeld. Na deze actie heeft u onbeperkt toegang tot Premium. Bovendien kunt u direct de digitale krant lezen en heeft u toegang tot Topics en diverse servicediensten.

Lukt het zelfs na het koppelen van het abonnement aan het AD-profiel niet? Verwijdert u dan uw cookies en log opnieuw in.

Weet u uw wachtwoord van uw AD-profiel niet meer?

U kunt via de link ‘wachtwoord vergeten?’ onder het wachtwoordveld een nieuw wachtwoord aanvragen. 

Heeft u nog vragen? 
Klik hier als u meer wilt weten over Premium. Of neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Om het nieuws of de krant te kunnen lezen op uw tablet en/of smartphone moet de app op uw toestel geïnstalleerd worden. Dit kun u doen door de volgende stappen te ondernemen.

 1. Open de App-Store of de Google Play Store.
 2. Zoek op ‘AD. Er is een nieuws app en een digitale krant app. De app voor de krant heet ‘AD digitale krant’.
 3. Download de app naar keuze door te tikken op ‘Download’.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

 1. Ga naar ad.nl/registreren
 2. Maak een profiel aan met uw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.
 3. Activeer uw profiel via de link in de e-mail die u toegezonden krijgt.

U heeft al eerder een AD-profiel aangemaakt

Bekijk de instructievideo

 1. U kunt met uw e-mailadres inloggen via ad.nl/inloggen. Weet u uw wachtwoord niet meer? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan via ad.nl/wachtwoord/vergeten.
 2. Let op: de link die u via email ontvangt in uw e-mailbox dient binnen een uur geactiveerd te worden. U kunt direct zelf een nieuw wachtwoord instellen en bevestigen.
 3. Nadat u bent ingelogd, kunt u direct de digitale krant lezen en heeft u toegang tot Topics en diverse servicediensten. Of ga naar ad.nl/service 

Wij hebben geen e-mailadres van u ontvangen

U kunt zelf eenmalig een profiel aanmaken via ad.nl/registeren door uw e-mailadres en een wachtwoord in te vullen. U ontvangt een email om uw profiel te activeren door te klikken op een link in deze e-mail. U kunt daarna inloggen via ad.nl/inloggen. Voordat u digitaal kunt gaan lezen, dient u uw abonnement eenmalig te koppelen via ‘abonnement’ bij uw profiel. Dit doet u met uw abonneenummer. Deze heeft u ontvangen bij uw welkomstbrief en wordt ook bij iedere afschrijving vermeld. Na deze actie kunt u de digitale krant lezen via krant.ad.nl en gebruikmaken van onze online servicediensten. 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

 1. Ga naar www.ad.nl
 2. Log in met uw Persgroep-profiel via het mannetje / poppetje rechtsboven.
 3. Klik op ‘Digitale krant’ bovenaan de pagina.
 4. U krijgt de krant van vandaag te zien. Als u daar op klikt, kan het gebeuren dat er een scherm verschijnt met de vraag ‘Bent u abonnee? Meld u hier aan.’ Klik in dat geval op ‘Meld u hier aan’.
 5. De melding zal verdwijnen en de krant zal verschijnen. In sommige gevallen moet u uw inloggegevens nog eenmaal invullen voordat de krant verschijnt.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

 1. Open de AD digitale krant-app.
 2. Tik op ‘Inloggen’ in de navigatiebalk onderaan.
 3. Tik op ‘Inloggen als abonnee’.
 4. Vul het e-mailadres en wachtwoord bij uw profiel in en tik op ‘Inloggen’.
 5. Sluit inlogscherm door in de navigatiebalk onderaan op ‘Kiosk’ te tikken. Tik op de voorpagina om de krant te downloaden.
 6. U kunt alle artikels en foto’s afzonderlijk bekijken en lezen in tekstversie of de gehele krant in pdf versie.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Het hangt van het merk en model van uw toestel af hoe dit precies in z’n werk gaat. Op de meeste Android-toestellen gaat het als volgt:

 1. Open de app ‘Het AD’.
 2. Tik op de drie onder elkaar geplaatste puntjes en selecteer ‘Aanmelden’.
 3. Vul het e-mailadres en wachtwoord bij uw Persgroep-profiel in en tik op ‘Inloggen’.
 4. Na het inloggen, keert u automatisch terug naar de krant. Tik op de krant om deze te downloaden.
 5. U kunt alle artikels en foto’s afzonderlijk bekijken en lezen in tekstversie of de gehele krant in pdf versie.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Het abonnementsnummer vindt u in de welkomstbrief. Deze brief heeft u van ons ontvangen bij de start van uw abonnement. Uw abonnementsnummer staat trouwens ook bij elke afschrijving van uw bankrekening.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Topics is een nieuw online (nieuws)platform. Met Topics kunt u eenvoudig alles lezen over die onderwerpen die u het meest interesseren. Stel zelf uw persoonlijke playlists samen of wordt verrast door aanbevelingen van de redactie.

 • Exclusieve service voor abonnees
 • Maak persoonlijke playlists van uw favoriete onderwerpen
 • Of laat u inspireren door verrassende thema's
 • Altijd en overal beschikbaar op mobiel, tablet en laptop

Alles uit de 13 beste dagbladen.
15.000 artikelen per week, het werk van 2.000 journalisten en 13 kranten in één overzicht.

Topics is gratis voor de abonnees* van Het Laatste Nieuws, De Morgen, AD, Trouw, de Volkskrant, Het AD, PZC, Eindhovens Dagblad, De Stentor, De Gelderlander, Tubantia, Brabants Dagblad en BNDeStem.

* U heeft toegang met een Compleet, Weekend+, Zaterdag+ of Digitaal abonnement. U heeft geen toegang met dagpassen, losse verkoop, abonnementen die via de app-stores verkocht worden, of een zaterdagabonnement zonder digitale toegang.

Om toegang te krijgen tot Topics gebruikt u dezelfde inlog als die u gebruikt voor de digitale krant van het AD. U wordt meteen herkend als abonnee en leest u gratis verder op Topics.

Bent u nog niet geregistreerd? Ga dan naar ad.nl/registratie;

 1. Ga naar ad.nl/registreren
 2. Maak een profiel aan met uw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.
 3. Activeer uw profiel via de link in de e-mail die u toegezonden krijgt.

Succesvol ingelogd? Ontdek Topics!

 1. U kiest de thema’s die u interesseren en selecteert uw ‘Topics’ via de knoppen ‘Ontdek’ en/of ‘Zoek’ in het menu aan de linkerkant van uw scherm.
 2. Al uw Topics vindt u op rij onder de knop ‘Mijn topics’ in het menu aan de linkerkant van uw scherm.
 3. Het laatste nieuws van alle Topics die u volgt vindt u onder de knop ‘Mijn nieuws’ aan de in het menu aan linkerkant van uw scherm.
 4. Ontdek de ‘Must reads’ van de redactie.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Handig om te bekijken

De digitale producten van AD

Hoe maak je een profiel bij het AD en log je daarmee in?

AD nieuws, sport & regio app uitlegvideo

https://www.youtube.com/embed/ydxkTGs0BMs?rel=0