Bezorging van
uw krant

> Het AD, onderdeel van DPG Media, gaat over op een nieuw abonnementensysteem. U krijgt hierdoor een nieuw abonnementsnummer en uw betalingen worden door het DPG rekeningnummer geïncasseerd. Klik hier voor meer uitleg en de veelgestelde vragen.

 

> De acceptgiro verdwijnt per 1 maart. Betaalt u per acceptgiro? Stap over naar automatische incasso. Lees hier verder.

Bezorgtijden

AD wordt op maandag tot en met vrijdag voor 07:00 uur bezorgd en op zaterdag voor 09:00 uur. Voor de Waddeneilanden gelden andere bezorgtijden.
Door een tekort aan bezorgers is het mogelijk dat uw krant wat later in de ochtend wordt bezorgd.

Krant niet ontvangen?

Is uw krant niet bezorgd? Heeft u een verkeerde krant ontvangen, of mist u een bijlage? Onze excuses hiervoor. U kunt uw melding direct doorgeven, zodat we de bezorging van uw krant snel kunnen verbeteren.

Direct na uw melding ontvangt u een e-mail ter bevestiging.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met de bezorgservice via 088 - 050 5055. De bezorgservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 21.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur. Onze computer met spraakherkenning helpt u binnen 1 minuut als u uw postcode en de datum van uw niet bezorgde krant inspreekt.

U heeft altijd direct toegang tot de digitale krant. De digitale krant staat van maandag tot en met zaterdag vanaf 6.00 uur ’s ochtends voor u klaar.

 
Log in en geef uw bezorgklacht door
Abonnementsvoorwaarden Abonnementsvoorwaarde Voorwaarde Klacht Klagen