Bezorging van
uw krant

Ondervindt u problemen met het lezen van de digitale krant in uw app? Wij adviseren u om de nieuwste versie van de app te installeren. Het kan ook zijn dat u opnieuw moet inloggen. Indien u uw wachtwoord bent vergeten kunt u tijdens het inloggen een nieuw wachtwoord aanvragen.

Heeft u geen krant, bijlage of een verkeerde krant ontvangen?

De bezorgtijden

Het AD wordt op maandag tot en met vrijdag voor 07.00 uur bezorgd en op zaterdag voor 08.00 uur. Voor de Waddeneilanden gelden andere bezorgtijden.

 

Krant niet ontvangen?

Is uw krant niet bezorgd? Heeft u een verkeerde krant ontvangen? Of mist u een bijlage? Onze excuses hiervoor. U kunt uw melding direct doorgeven, zodat we de bezorging van uw krant snel kunnen verbeteren. Bezorgmelding doorgeven.

Direct na uw melding ontvangt u per email een bevestiging met alle informatie. Enkel wanneer u geen of een beschadigde krant heeft ontvangen, schuift uw eerstvolgende betaling met een bezorgdag op.

U heeft altijd direct toegang tot de digitale krant. De digitale krant van de staat van maandag tot en met zaterdag vanaf 6.00 uur ’s ochtends al voor u klaar. 

U kunt ook telefonisch contact opnemen met onze bezorgservice via 088 - 050 5055. Onze computer met spraakherkenning helpt u binnen 1 minuut als u uw postcode en de datum van uw niet bezorgde krant inspreekt.

 
Log in en geef uw bezorgklacht door
Abonnementsvoorwaarden Abonnementsvoorwaarde Voorwaarde Klacht Klagen