Bezorging van
uw krant

Met Pinksteren (maandag 1 juni) bezorgen wij geen krant en is de klantenservice gesloten. Het nieuws hoeft u echter niet te missen. Lees nu het nieuws online! Heeft u vragen voor de klantenservice? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Mededeling

Het coronavirus beïnvloedt ons leven, dus ook het maken van de krant. Wij treffen maatregelen die onze redactie in staat stellen gewoon door te gaan met het werk. Hetzelfde geldt voor de mensen in de drukkerij, onze bezorgers en onze klantenservice.

Maar ook onze organisatie kan hinder ondervinden van de moeilijke omstandigheden. Het valt niet uit te sluiten dat de krant soms later wordt bezorgd of hier en daar zelfs helemaal niet. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Online kunt u ons in alle omstandigheden blijven volgen. In ons liveblog verslaan we de laatste ontwikkelingen inzake het coronavirus. Op uw computer, laptop, tablet of telefoon kunt u ook de papieren krant digitaal lezen, afhankelijk van uw abonnementsvorm.

 

Heeft u geen krant, bijlage of een verkeerde krant ontvangen?

De bezorgtijden

Het AD wordt op maandag tot en met vrijdag voor 07.00 uur bezorgd en op zaterdag voor 08.00 uur. Voor de Waddeneilanden gelden andere bezorgtijden.

Krant niet ontvangen?

Is uw krant niet bezorgd? Heeft u een verkeerde krant ontvangen? Of mist u een bijlage? Onze excuses. Geef het dan hier aan ons door. Uw melding zal direct worden doorgegeven aan de distributie-afdeling, zodat we de bezorging van uw krant snel kunnen verbeteren.

Direct na uw melding ontvangt u per email een bevestiging met alle informatie.

Na het doorgeven van uw melding schuift uw eerstvolgende betaling met een bezorgdag op. Omdat u natuurlijk alleen hoeft te betalen voor de kranten die u heeft ontvangen.

U heeft altijd direct toegang tot de digitale krant. Heeft u een ochtendkrant? De digitale krant van de staat van maandag tot en met zaterdag vanaf 6.00 uur ’s ochtends al voor u klaar. Heeft u een middagkrant? Dan staat uw krant van maandag tot en met vrijdag om 15.00 uur en zaterdag om 13.00 uur voor u klaar.

Bezorgklacht doorgeven
Abonnementsvoorwaarden Abonnementsvoorwaarde Voorwaarde Klacht Klagen